UNIQA Blog

Auto

Svakodnevno smo svjedoci sve većeg broja nezgoda koje ponekad nažalost ne možemo izbjeći, ali možemo ublažiti njihove posljedice. Donosimo vam savjete o osiguranju i održavanju vozila. 

Dom

Dom je tamo gdje je sreća.Dom nije samo stan, kuća i stvari u njoj već sve one uspomene koje nas za njega vežu i čine toliko sretnima kad mu se uvijek vraćamo.

Putovanje

Putovanje je radost života! Zato, neka bude i potpuno sigurno! Bez obzira da li putujete poslovno ili privatno, sami, sa porodicom ili u grupi, ne dozvolite da Vam nepredviđene okolnosti promijene planove i pokvare radost koju ste dugo planirali. 

Želite ponudu?

Mi ćemo za vas izračunati cijenu polise i dostaviti ponudu u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

Zdravlje

Zdravlje uvijek treba biti na prvom mjestu jer zdravlje je ono što nas pokreće. Zato je naša dužnost da brinemo o njemu i obezbijedimo sebi najbolju zdravstvenu njegu. 

Život

Potreba za sigurnošću jedna je od osnovnih ljudskih potreba. Svrha osiguranja je zaštititi sve što nam je važno u životu. UNIQA blog je mjesto gdje možete pronaći savjete stručnjaka vezane za osnovne potrebe i životne navike. Životni rizici su manji uz UNIQA osiguranje