Mediji

Uspješno završena nagradna igra UNIQA osiguranja ''Misli na sigurno putovanje”


Uspješno je završena nagradna igra UNIQA osiguranja “Misli na sigurno putovanje” koja je trajala od 15.06. do 31.08.2018. godine. Prijavljene su 80 fotografije klijenata UNIQA osiguranja snimljene tokom ljetnih putovanja u gradovima širom svijeta (Dubrovnik, Pelješac, Zaostrog, Brač, Korčula, Trpanj, Side, Kemer, Frankfurt, Pula, Split, Makarska, Budva, Sofija, Tajland, Keln, Mljet, Doha, Ljubljana, Bali Indonezija, Drač, Mallorca, Acropolis, Amsterdam, Gotland, Napoli, Den Haag i Santorini).

U skladu sa članom 7. stav 2. Pravila o nagradnoj igri, objavljujemo listu dobitnika drugog ciklusa nagradne igre “Misli na sigurno putovanje”:

Prvu nagradu “5.000 KM na potrošačkoj kartici Raiffeisen banke” osvojila je autorica fotografije “Najljepši zalazak sunca” Merima Salčinović sa osvojenih 3846 glasova.

najljepsi zalazak sunca

Drugu nagradu “zimovanje za dvije osobe u Nasffeldu u Austriji” osvojila je autorica fotografije “Pogled” Azra Džaferbegović sa osvojenih 3426 glasova.

najljepsi pogled

U nastavku podsjećamo na nagradni fond od 10.000 KM i dobitnike prvog ciklusa nagradne igre “Misli na sigurno putovanje”:

Prvu nagradu “zimovanje za dvije osobe u Nasffeldu u Austriji” osvojio je autor fotografije “Odmor za dušu i tijelo“ Adis Jugo sa osvojenih 508 glasova.

odmor za dušu i tijelo

Drugu nagradu “Samsung Smartphone” osvojio je autor fotografije “Čaroban zalazak sunca” Slobodan Kovačević sa osvojena 303 glasa.

zalazak sunca

Upućujemo iskrene čestitke svim dobitnicima na osvojenim nagradama i još jednom zahvaljujemo svim klijentima na učešću u nagradnoj igri “Misli na sigurno putovanje” i dostavljenim fotografijama. Putujte sigurno uz UNIQA putno osiguranje! Sretno! Vaša UNIQA