Mediji

Uspješno završen prvi ciklus UNIQA nagradne igre ''Misli na sigurno putovanje”


Uspješno je završen prvi ciklus nagradne igre UNIQA osiguranja “Misli na sigurno putovanje” koji je trajao od 15.06. do 30.07.2018. godine. Prijavljene su 52 fotografije klijenata UNIQA osiguranja snimljene tokom ljetnih putovanja u gradovima širom svijeta (Dubrovnik, Pelješac, Zaostrog, Brač, Korčula, Trpanj, Side, Kemer, Frankfurt, Pula, Split, Makarska, Budva, Sofija, Tajland, Doha, Ljubljana, Drač, Mallorca, Acropolis, Amsterdam, Keln, Gotland, Napoli, Den Haag i Santorini).

U skladu sa članom 7. stav 2. Pravila o nagradnoj igri, objavljujemo listu dobitnika prvog ciklusa nagradne igre “Misli na sigurno putovanje”:

Prvu nagradu “zimovanje za dvije osobe u Nasffeldu u Austriji” osvojio je autor fotografije “Odmor za dušu i tijelo“ Adis Jugo sa osvojenih  508 glasova.

Odmor za dušu i tijelo

Drugu nagradu “Samsung Smartphone” osvojio je autor fotografije “Čaroban zalazak sunca” Slobodan Kovačević sa osvojena 303 glasa.

Čaroban zalazak sunca

Iskrene čestitke dobitnicima i iskrena zahvala svim klijentima na učešću u nagradnoj igri “Misli na sigurno putovanje” i dostavljenim fotografijama.

Istovremeno, detaljnim uvidom u sistem glasanja koji je kreiran kako bi obezbijedio potpunu transparentnost učešća u nagradnoj igri i omogućio fer i korektno glasanje, Komisija za praćenje realizacije nagradne igre “Misli na sigurno putovanje” uočila je nepoštivanje Pravila nagradne igre “Misli na sigurno putovanje” kod dva učesnika u nagradnoj igri. S tim u vezi:

  • Autor fotografije „Game of Thrones“ Andrea Ćurić diskvalifikuje se u skladu sa članom 7. stav 4 Pravila nagradne igre;
  • Autor fotografije „Ljeto 2018“ Amina Gagula diskvalifikuje se u skladu sa članom 5. Pravila Nagradne igre.

Zahvaljujemo klijentima koji su uočili nepoštivanje Pravila nagradne igre “Misli na sigurno putovanje” I iste prijavili UNIQA osiguranju.

Drugi krug nagrađivanja

U drugom krugu nagrađivanja očekujemo prijavu još većeg broja fotografija, a nagrade koje možete osvojiti su:

  1. 5.000 KM na potrošačkoj kartici Raiffeisen banke;
  2. zimovanje za dvije osobe u Nasffeldu u Austriji

Da biste osvojili jednu od nagrada potrebno je da kupite putno osiguranje, osiguranje imovine i/ili UNIQA S.O.S. pomoć na putu te da putem prijave na https://www.uniqa.ba/nagradna-igra pošaljete fotografiju sa svog ljetnog putovanja. Nagrađujemo fotografije sa najvećim brojem glasova!

Zato, uživajte u ljetnim avanturama, opušteno prihvatite sve što se na tom putu desi i pritom osvojite jednu od vrijednih nagrada u UNIQA ljetnoj nagradnoj igri! Dobitnike drugog kruga nagrađivanja objavljujemo 15. septembra! Sretno svim učesnicima uz „Misli na sigurno putovanje! Misli UNIQA!“