Mediji

UNIQA osiguranje na prvoj stručno-tehnološkoj izložbi u BiH


Lider u sektoru zaštite i obezbjeđenja, kompanija „Sector Security“ predstavila je svoje proizvode i usluge na prvoj stručno-tehnološkoj izložbi u Republici Srpskoj ali i Bosni i Hercegovini. UNIQA osiguranje, kao poslovni patner ove uspješne kompanije uzela je aktivno učešće na izložbi koja je organizovana u Banjaluci i predstavila svoje proizvode životnih i neživotnih osiguranja. Pored navedenog, predstavljene su novine u svijetu bezbjednosti i zaštite, ali i nova rješenja iz oblasti energetske efikasnosti.

Sector Security Expo Banja Luka

„Sector Security danas ima preko 5.000 klijenata koji su svoje domove, kompanije i porodice povjerili nama na čuvanje. Već 18 godina smo lideri u BiH u našoj branši i preko 1300 zaposlenih profesionalnaca je garancija da ćemo to biti još dugo.“ istakao je gospodin Slaviša Krunić, predsjednik Uprave kompanije.

Sector Security Slavisa Krunic

Prisutni gosti i predstavnici medija imali su priliku da na licu mjesta provjere kako rade termovizijske kamere, kamere za panoramsko snimanje, specijalna vrata za detekciju metala ali i da vide rad monitoring centra koji je srce i mozak sistema ove kompanije. Prisutnima se obratio i gospodin Zoran Skenderija, generalni direktor kompanije koji se osvrnuo na dosadašnje uspjehe i naglasio kako će „Sector Security“ nastaviti da se bavi inovacijama i pruža svojim klijentima samo najbolje, kako i zaslužuju.

specijalna vozila

Predstavljen je novi brend kompanije „Sector Electric“ koji nudi usluge projektovanja, izvođenja, nadzora i servisiranja u oblasti jake i slabe struje. „Sector Electric“ nudi inovativna integrativna rješenja za industriju, građevinarstvo ali i privatne domove sa naglaskom na energetsku efikasnost. Sistemi pametnih kuća i gradova te LED rasvjeta samo su neki od noviteta koje „Sector Electric“ nudi korisnicima a sa ciljem poboljšanja života i efikasnijeg poslovanja. Kompanija je predstavila i call centar koji će ubrzati komunikaciju sa klijentima te dodatno unaprijediti uslugu i poslovanje. Na 1333 možete saznati sve što vas zanima o kompaniji i uslugama koje pruža. Call centar je dostupan ne samo za klijente već i za sve zainteresovane kada je u pitanju „Sector security“.

Sector Security blindirana vozila

U okviru kompanije od prošle godine posluje i Sector ZOS koji klijentima nudi usluge savjetovanja i vođenja poslova osiguranja. Kreiranjem jedinstvene ponude prilagođene zahtjevima i potrebama klijenta, štedi se vrijeme i novac. Partneri brenda Sector ZOS su renomirane osiguravajuće kuće poput UNIQA Osiguranja u BiH koje pruža maksimalan kvalitet i partnerstvo na polju osiguranja i zaštite.

UNIQA Osiguranje Banja Luka

Sector Expo 2018 svečano je otvorio gospodin Petar Đokić, ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske koji je sa oduševljenjem pozdravio odluku kompanije da se bavi pitanjem energetske efikasnosti i pružanjem usluga iz polja energetike.

Petar Đokić Banja Luka

„Veoma sam impresioniran izložbom i onim što je postala djelatnost „Sector Security-ja. Aktivnosti ove kompanije i posvećenost tehnološkom razvoju je nešto što će biti primjer mnogima da se odvaže i krenu istim putem, jer drugog puta nema. Digitalizacija poslovnih procesa je posao koji predstoji Republici Srpskoj a digitalziacija industrije značiće velike promjene. Zato je aktivnost ove kompanije zaslužila pažnju i pohvalu Vlade a Vlada će od idućeg mandata imati i posebno ministarstvo koje će se baviti samo tehnološkim razvojem“, kazao je Đokić.

UNIQA osiguranje Banja Luka

UNIQA osiguranje Banja Luka

UNIQA osiguranje Banja Luka