Mediji

Osiguranje loma ekrana za nove Samsung telefone S9 i S9 plus


Mobilni telefoni danas su nešto bez čega savremeni čovjek gotovo da ne može. Osim cijene koja je često ključni faktor, pri krajnjem odabiru vodimo se kvalitetom, dizajnom uređaja, ali i reputacijom proizvođača. Ovih dana pažnju svih ljubitelja mobilnih telefona izaziva najnoviji model Samsung telefona – S9 i S9 plus.

samsung lom ekrana

U želji da svim kupcima telefona nabavljenih u redovnoj prodaji omogući potpuno uživanje u korištenju novih modela, čak i u nepredviđenim situacijama, kompanija Samsung obezbijedila je osiguranje za slučaj loma ekrana za nove modele Samsung telefona. Ovo osiguranje važi za modele Samsung S9 i S9 plus kupljene u Srbiji,  Bosni i Hercegovini, Albaniji, Kosovu i Makedoniji, a na svim teritorijama se realizuje u saradnji sa UNIQA osiguranjem.

Osiguranje za slučaj loma ekrana je za kupce mobilnih telefona besplatno. Naime, kompanija Samsung preuzima troškove premije osiguranja u periodu od godinu dana, kupac učestvuje u troškovima popravke u iznosu od 99 EUR, a UNIQA pokriva preostale troškove popravke.

Osnovni uslov za ostvarivanje ovog osiguranja je da kupac mobilnog telefona kupi uređaj u redovnoj prodaji i registruje ga u roku od sedam dana od dana kupovine putem web stranice www.samsungsp.eu.